Известие

Collapse
No announcement yet.

Чарколяк!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Малко снимки на нещата, специално за колегата godtas!
    Attached Files
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm, Alfa Romeo Arna 1.2, Alfa Romeo 156 2.4 JTD ex, Alfa Romeo GTV 2.0V6 ex,Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex, Alfa Romeo Sprint 1.5 ex, Alfa Romeo Arna 1.3 ex, Alfa Romeo 155 1.7TS ex, Alfa Romeo 156 1.8TS ex

Comment

• Колеги, имам предни фарове и задни стопове за новата (вече стааара) 33

Comment

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
        Колеги, имам предни фарове и задни стопове за новата (вече стааара) 33
        А имаш ли здрава пура между стоповете?
        Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Не, беше спукана от един клон и не я свалих

Comment

• Здравейте колеги, намерих в руски сайт много информация за ремонт и експлоатация на нашите алфи 33 и другите модели със снимков материал. Има тема за преработка на предните амортисьори, преработка на термостата и много други.
            Сайта е много интересен - www.drive2.ru
            ALFA ROMEO 33 1.7 IE с климатикsigpic

Comment

• Някой ако има километраж да свирка. Трябва ми по-точно механизма за отчитане на километрите, че моя се осра!
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                Някой ако има километраж да свирка. Трябва ми по-точно механизма за отчитане на километрите, че моя се осра!
                Ми що не звънкаш ?
                Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• И аз това се замислих.

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

• На някой случайно да му се намира читаво арматурно табло за спринт?

Знам колко нелеп въпрос задавам, но все пак може и да излезе нещо
                    alfa romeo sprint 1984

Comment

• Аз имам, но ще трябва да го огледам за забележки.
                      Пиши на л.с.
                      145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• Аз имам предни и задни фарове за новата в отлично състояние

Comment

• Продавам скоростна кутия от 1.7 16v,за информация на лични съобщения.

Comment

• Здравейте колеги,на някой намира ли му се крик за алфа 33 91г.

Comment

• Първоначално публикувано от valkata6ef Покажи съобщение
                              Здравейте колеги,на някой намира ли му се крик за алфа 33 91г.
                              При италианеца имаше за 10лв. Може и още да има сред многото

Comment

• Първоначално публикувано от valkata6ef Покажи съобщение
                                Здравейте колеги,на някой намира ли му се крик за алфа 33 91г.
                                Горещо ти препоръчвам да идеш в някоя морга и да си вземеш един по-здрав крик от нещо друго и с друго, по-лесно задвижване. само дето ако няма шип, а то няма да има, взимаш един болт М12 и го заваряваш. Ако е с чашка- няма да има нужда от шипа.
                                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                                X